Heeft u een vraag?

Stel hem hier

Kunnen wij u helpen?

Wij zijn bereikbaar via:

  • 0297-288198
  • info@assuline.nl
Wilt u liever dat wij bellen?

Of stel hieronder uw vraag:

Verzekeren

Assuline kan u op alle gebieden van verzekeren van dienst zijn. Of het nu uw woonhuis, auto of aansprakelijkheid betreft, Assuline brengt alle risico's voor u in kaart en komt met een persoonlijk advies. Omdat Assuline met diverse grote maatschappijen samenwerkt is er voor u altijd een passende oplossing.

Wij zijn samen met een aantal andere assurantiekantoren mede-eigenaar van Connect Assuradeuren BV. Een volmachtbedrijf is een snelle en efficiënte schakel tussen ons als assurantietussenpersoon en de verzekeringsmaatschappij. Connect Assuradeuren heeft de beschikking over volmachten van tien gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Voor u als klant levert dit veel voordelen op. Door de perfect op elkaar afgestemde automatisering kunnen wij u op die manier een snelle polisafgifte en afwikkeling van schades bieden. Bovendien kunnen wij gebruik maken van speciaal ontwikkelde verzekeringen die alleen bij Connect Assuradeuren te verkrijgen zijn.

Wij blijven een onafhankelijk werkend advieskantoor. Dit wil zeggen dat geen enkele bank of verzekeringsmaatschappij ons iets kan verplichten. Wij hebben ook geen verplichtingen naar Connect Assuradeuren toe. Dat betekent dat wij ons vanuit een volledig onafhankelijke opstelling kunnen richten op uw belangen. U bent onze opdrachtgever.

Mocht u een persoonlijk advies willen hebben kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.